KONFIGURUESI I TURBINËS

Turbina perfekte për kërkesat tuaja

Ne ju këshillojmë në përzgjedhjen e një turbine të përshtatshme, posaçërisht për karakteristikat dhe kërkesat specifike të centralit tuaj.
Ne marrim parasysh të gjithë parametrat dhe kombinojmë njohuritë teorike me përvojën tonë praktike.

Për një dimensionim paraprak të përafërt ne kemi krijuar për ju një llogaritës turbine. Thjesht futni shpejtësinë e rrjedhës (Q) dhe rënien (H) në kutitë e dhëna, dhe fuqia e tyre (P) do të llogaritet automatikisht. Pika e vogël e kuqe tregon se cila tip turbine do të ishte e përshtatshme për hidrocentralin tuaj.

Durchfluss
Nettofallhöhe

Legjenda

  • Rozë: Turbinat Pelton
  • Portokalli: Zona e mbivendosjes – Turbinat Francis dhe Pelton
  • Verdhë: Turbinat Francis
  • Gjelbërt: Zona e mbivendosjes – Turbinat Kaplan dhe Francis
  • Blu: Turbinat Kaplan

Sidoqoftë, ky llogaritës nuk mund të zëvendesojë konsultimin me një ekspert. Ne jemi në dispozicionin tuaj për këshilla më të detajuara.

Kërko tani