SISTEME HIDRAULIKE

TË LEHTA PËR TU MIRËMBAJTUR & SISTEM MBROJTJEJE AUTOMATIK (FAIL-SAFE DESIGN)

Njësi hidraulike të bëra me porosi për performancë maksimale

Te WWS, sistemet hidraulike janë të ndërtuara specifikisht që të arrijnë kërkesat e performancës në hidrocentralet modern.

Me pjesët hidraulike të zhvilluara nga WWS, shumë funksione mund të kombinohen me lehtësi dhe shpejtësi në një njësi hidraulike.
Një shikim mbi avantazhet e sistemeve të ndryshme hidraulike:

 • Dizajn kompakt
 • Konstruksione të lehta për tu mirëmbajtur
 • Ndërtim jetëgjatë
 • Sistem mbrojtjeje automatik (Fail-safe design)
 • Shpejtësi variable për kursim energjie
 • Pompë e brendshme (internal gear pump) e cilësisë më të lartë
 • Teknologjia e bllokut të valvolës, unike e WWS
Hydraulikblöcke Ventilaufbau höchste Leistung WWS Wasserkraftwerke

Falë projektimit modular të njësive hidraulike të WWS, mund të ndërtohen aksesorë të shumtë:

 • Shtesë njësi motor pompë AC / DC
 • Sisteme speciale filtrimi për vajra të ndryshëm
 • Valvola speciale
 • Akumulatorë hidraulik shtesë

Magazina e madhe e pjesëve të këmbimit pranë fabrikës tonë, garanton dorëzim të shpejtë të mallit në rast të ndonjë emergjence, dhe si rrjedhojë kohë shumë të shkurtra ndërprerje të punës nga klienti.

Sistemet hidraulike nga WWS nuk përdoren vetëm në hidrocentrale, por janë ideale dhe për përdorim në degë të tjera të industrisë.