KARRIERA & VENDE TË LIRA PUNE

BËHU PJESË E SUKSESIT TONË

Puno aty ku të tjerët kalojnë pushimet!

Kompania jonë, me personel të ri dhe dinamik, është e vendosur në Neufelden në brigjet e lumit Große Mühl, me një pamje të mrekullueshme të peisazhit të shtratit lumor që na rrethon.

Të punosh në WWS përfshin:

  • Pozicion qëndror ne distrikt, rrugë pa trafik
  • Hierarki e sheshtë dhe një atmosferë pune familjare
  • Detyra të larmishme në fabrikë dhe në mbarë botën
  • Mundësi të shkëlqyera edukimi dhe trajnimi
  • Paga të mira dhe të bazuara në performancë

Jeni i mirëpritur të bëni një aplikim spontan në çdo kohë – ose mund të aplikoni në një nga vendet e lira të publikuara.

Vendet e lira të punës në WWS Wasserkraft në Neufelden

Montage Turbine Pelton WWS work job
Mekanik turbine uji
schweißen Metall Schlosser WWS Neufelden job
Teknik i konstruksioneve metalike - punues metali
Eplan zeichnen Elektrotechnik Schaltplan electricity
Inxhinjer elektrik - Eplan
worldwide Turbine Elektrotechnik Inbetriebnahme kaplan
Teknik komisionimi - inxhinjeri elektrike
Projekt Leiter Innovation Turbine Service WWS
Menaxher projekti
Konstruktionsteam Pelton Turbine
Përpunues teknik - inxhinier projektues për turbinat me ujë dhe përbërësit hidro-mekanikë
Kaplan Laufrad Zerspannungsmechaniker Fräsarbeiten WWS
Operator torno - punime me kthim dhe bluarje